Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avi Food INC SRL, firmă controlată de Adrian Gearâp, fost preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, a intrat în insolvență

ro

25 May, 2022 00:00 2054 Marime text
 
  • Avi Food INC SRL este controlată de Adrian Gearâp!
  • Adrian Gearâp a fost preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu, iar în timpul guvernării PSD-PDL a fost consilierul personal al fostului ministru al Mediului, social democratul Nicolae Nemirschi.
 
Tribunalul Constanța a deschis ieri, 24 mai 2022, procedura generală a insolvenţei faţă de SC Avi Food INC SRL, cu sediul în Constanţa, bulevardul Mamaia. Totodată, instanța a desemnat provizoriu, pe practicianul în insolvenţă Maestro SPRL, în calitate de administrator judiciar.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 08 septembrie 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 24 mai 2022, SC Avi Food INC SRL a fost fondată în 2018, are ca obiect de activitate „restaurante“ și este controlată de Adrian Gearâp, asociat unic și administrator.
 
Adrian Gearâp mai apare în ETA Group SRL, faliment, în Titan Group Operations SRL, dar și în Transmarina SRL.
 
În trecut, Adrian Gearâp a fost preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu (2013-2015), iar în timpul guvernării PSD-PDL a fost consilierul personal al fostului ministru al Mediului, social democratul Nicolae Nemirschi, fost viceprimar al municipiului Constanța. 
 
Informații complete și actualizate despre procesele de insolvență și de faliment din Constanța, puteți citi accesând categoria „Insolvențe firme“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constănţeanul Adrian Gearâp nu mai este preşedinte la AFM. Vezi legătura cu Nemirschi
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii