Electrocentrale Constanţa, decizie importantă la Tribunal!
Electrocentrale Constanţa, decizie importantă la Tribunal!
29 Sep, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
2454
Marime text
- Societatea Electrocentrale Constanța S.A. a luat ființă la data de 01.10.2014, ca urmare a divizării Electrocentrale București S.A., având ca obiect de activitate producerea de energie electrică în cogenerare, producerea și transportul energiei termice sub formă de apă fierbinte.
- Societatea deține în patrimoniu centrala CET Palas și rețelele de transport agent termic primar(au fost cedate primăriei Constanța) și este principala sursă de alimentare cu energie termică a consumatorilor casnici (cca. 55.000 de apartamente), instituțiilor publice și a agenților economici racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.
Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare al debitoarei propus de administratorul special al debitoarei Electrocentrale Constanţa SA!
Ca urmare a deciziei tribunalului, Electrocentrale Constanţa își va desfăşura activitatea conform planului confirmat, astfel cum a fost aprobat în şedinţa adunării generale a creditorilor din data de 27 aprilie 2022.
Instanța a fixat termen pentru continuarea procedurii la data de 17.01.2023 pentru când vor fi citate părţile prin BPI.
Decizia nu este una definitivă, ea putând fi contestată cu apel în termen de 7 zile de la comunicare prin publicare în BPI.
Apelul se va depune la Tribunalul Constanţa.
Electrocentrale Constanţa se află în insolvență – dosar 2760/118/2019
Noul termen a fost stabilit pentru jumătatea lunii ianuarie 2023.
Societatea Electrocentrale Constanța S.A. a luat ființă la data de 01.10.2014, ca urmare a divizării Electrocentrale București S.A., având ca obiect de activitate producerea de energie electrică în cogenerare, producerea și transportul energiei termice sub formă de apă fierbinte.
Societatea deține în patrimoniu centrala CET Palas și rețelele de transport agent termic primar(au fost cedate primăriei Constanța) și este principala sursă de alimentare cu energie termică a consumatorilor casnici (cca. 55.000 de apartamente), instituțiilor publice și a agenților economici racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Tribunalul Constanța explică de ce radiază firma care deține ferma Nazarcea, administrată de Arhiepiscopia Tomisului!
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii