Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul București, termen nou în dosarul insolvenței Habitat și Ambient SA

ro

12 Mar, 2023 11:23 1871 Marime text



Tribunalul București a fixat un nou termen în dosarul privind insolvența companiei Habitat și Ambient SA, cu sediul în București!
 
Cauza a fost amânată pentru data de 15 iunie 2023, pentru continuarea procedurii în vederea soluţionării contestaţiilor împotriva tabelului preliminar de creanţe.
 
Creditorii sunt Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 1, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti în reprezentarea Administraţiei Sectorului 1 a Finanţelor Publice, Municipiul Constanța și Masterjob Consultanță SA.
 
Habitat și Ambient SA (inactivă fiscal) are sediul social în Bucureşti, se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, iar pentru anul 2021 compania a raporat pierderi de 33.757 de lei.
 
Asociații Habitat și Ambient SA sunt Masterjob Consultanță SA, din Bucureşti, Sectorul 1, cu 93,33 % și Valentin Gheorghe Ionescu, cu 6,67 %, cel din urmă fiind condamnat definitiv,  în Dosarul Retrocedărilor din Constanța.
 
Amintim că prin decizia penală nr. 32 din 07.02.2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea definitivă a lui Valentin Gheorghe Ionescu, în celebrul dosar al retrocedărilor din Constanța, la cinci ani închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de avantaje patrimoniale, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.
 

Tot în acest dosar, Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, a luat 9 ani de închisoare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de avantaje patrimoniale, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată și constituire a unui grup infracțional organizat.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 
Judecătorii explică de ce a intrat în insolvență fundația ce trebuia să se ocupe de „promovarea şi sprijinirea sportului de performanţă“ din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii