Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavoda scoate la concurs mai multe posturi

ro

23 Oct, 2024 15:43 423 Marime text
Foto cu rol ilustrativ, Sursa foto: Pexels
 
Spitalul Orășenesc Cernavoda organizează concurs, in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului Romaniei nr. 1336 din 28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice,cu modificari si completari ulterioare, pentru ocuparea a  trei posturi contractuale de execuție vacante:  Economist I, Referent Debutant SSM și Agent Paza(paznic-portar)

Compartimentul Achiziții Publice și Contracte
 Postul vacant de Economist I este cu normă întreagă, 8 ore / zi, 40 ore /săptămâna, iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

Compartimentul de Securitate a Muncii, PSI și Situații de Urgență
Postul vacant de Referent Debutant SSM este cu normă intreagă, 8 ore/zi, 40 ore saptamana, iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

Compartimentul Paza Proprie
Postul vacant de Agent Paza(paznic-portar) este cu normă întreagă, 8 ore/zi, 40 ore saptamana,  iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

Condiţii specifice 

Economist I – Compartimentul Achizitii Publice și Contracte:
Candidații trebuie să aibă studii superioare economice, cursul de calificare Achiziții Publice, cunoștințe PC și minim 3 ani și 6 luni vechime în specialitate.

Referent Debutant SSM – Compartimentul de Securitate a Muncii ,PSI și Situații de Urgență:
Candidații trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, curs în domeniul securității și sănătății în muncă cu durata de cel puțin 80 de ore (atestat), cunoștințe PC. Vechimea în specilitate studiilor necesare ocupării postului nu se solicită

Agent Paza (paznic-portar) – Compartimentul Paza:
Candidații trebuie să aibă diploma de absolvire a școlii generale și atestatul/certificatul de calificare în meseria de agent de pază și ordine.

Condiţii generale de participare prevazute de art.15 din H.G. 1336/28.10.2022

Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modif icările și completările ulterioare:

Candidații trebuie să aibă are cetăţenia română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România și să cunoască  limba română, scris şi vorbit, să aibă  vârsta minimă reglementată de prevederile legale și capacitate  deplină de serviciu.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile medicale abilitate, să îndeplinească condiţiile de studii, şi după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs.

Aceștia nu trebuie să fi fost condamnați definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unei fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care l-ar face incompatibil cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în c
are a intervenit reabilitarea.

În plus, nu trebuie să execute  o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii sau față de aceasta nu s-a luat măsura de siguranță a interzicerii ocupării unei funcții sau a exercitării unei profesii.

Totodată, candidații nu trebuie să fi comis infracțiunile prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019 privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum și pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare, pentru domeniile prevăzute la art. 35 alin. (1) lit. h).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii