Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Electorală Permanentă recrutează experți electorali

ro

18 Oct, 2024 12:59 139 Marime text

Autoritatea Electorală Permanentă recrutează experți electorali. Alegerile prezidențiale au loc la data de 24 noiembrie 2024 - tur I și la data de 8 decembrie 2024 - tur II.

Alegerile parlamentare au loc la data de 1 decembrie 2024.

Cuantumul net al indemnizației pentru funcția de președinte sau locțiitor al biroului electoral al unei secții de votare din țară, la alegerile prezidențiale și la cele parlamentare din anul 2024, este de 4270,50 lei.

Cererea de admitere în Corpul experților electorali, copia actului de identitate, declarația de confidențialitate pentru experți electorali și diploma ultimelor studii absolvite pot fi depuse electronic, prin e-mail, la adresa: expert@roaep.ro

Accesează: https://www.roaep.ro/instruire/corpul-expertilor-electorali/, pentru mai multe detalii. Admiterea în Corpul experților electorali poate fi:

Pe bază de aviz favorabil, acordat de către AEP – Autoritatea Electorală Permanentă, pentru activitatea anterioară ca președinte al biroului electoral al secției de votare sau locțiitor al acestuia.



Citește și:

Două secții de votare organizate de către Ambasada Republicii Moldova în România pentru alegerile prezidențiale și referendumul din țara vecină
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii