Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI angajează! Concursul va avea loc în luna decembrie. Detalii

ro

23 Jul, 2024 12:28 301 Marime text


Serviciul Român de Informații caută specialiști lingviști

Resurse importante în activitatea de securitate naţională, specialiștii lingviști își folosesc cunoştinţele valoroase şi curiozitatea prin implicarea în activităţi de analiză a unor evenimente, culturi şi tradiţii sau activităţi de traducere a unor materiale (audio, video, scrise) dintr-o limbă străină în limba română.

În plus, după caz, oferă suport lingvistic colegilor din alte structuri.

Candidații interesați să ocupe un post de specialist lingvist trebuie să îndeplinească condițiile de încadrare în Serviciul Român de Informații și să promoveze toate etapele specifice de selecție pentru a urma studiile postuniversitare de formare și dezvoltare continuă organizate de către Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.

Candidații interesați se pot înscrie în procesul de selecție prin completarea formularului Aplică.

În urma promovării tuturor etapelor procesului de selecție, candidații validați vor participa la concursul de admitere organizat în luna decembrie 2024.

Calendarul și metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere la studiile postuniversitare de formare și dezvoltare continuă sunt publicate pe site-ul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Sute de contracte publice la Constanța!
Ce afaceri are Hideg Cătălin, cel care i-ar fi denunțat la DNA pe generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, foști șefi în SRI (DOCUMENTE)


SRI angajeză! Se cere experienţă în utilizarea calculatoarelor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii