Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii din Tulcea au intervenit pentru pentru degajarea apei dintr-o locuință, în Cataloi

ro

26 Jul, 2024 08:00 272 Marime text
foto cu rol ilustrativ  În urma fenomenelor meteo extreme produse în județul Tulcea, nu s-au înregistrat situații deosebite, pompierii militari fiind solicitați să intervină doar într-o singură situație de urgență, și anume, pentru degajarea apei dintr-o locuință, în localitatea Cataloi.

 Totodată, în această noapte, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a emis un mesaj RO-alert dar și o informare cu privire la faptul că sunt așteptate precipitații de aproximativ 40 de l/mp.- au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea. 

Amintim că ieri, 26 iulie 2024, Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare Cod Portocaliu de averse torențiale ce vizează județele Constanța și Tulcea. 

Potrivit ANM, în județul Constanța: Năvodari, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Corbu, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele, Grădina și județul Tulcea: Baia, Beidaud se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citește și:

Al doilea mesaj Ro-alert în ultmele 24 de ore pentru locuitorii din Tulcea din cauza războiului din Ucraina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii