Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea mesaj Ro-alert în ultmele 24 de ore pentru locuitorii din Tulcea din cauza războiului din Ucraina

ro

25 Jul, 2024 08:00 420 Marime text
Sursă foto: ISU Tulcea

Structurile cu rol de apărare în alertă pentru supravegherea granițelor României și siguranța cetățenilor
  • În cursul nopții trecute, în jurul orei 01:20, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj de tip RO-Alert pentru zona de Nord a județului Tulcea, prin care informa populația despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian,  pe teritoriul din apropierea graniței cu Ucraina. 
     
În cursul nopții trecute, în jurul orei 01:20, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj de tip RO-Alert pentru zona de Nord a județului Tulcea, prin care informa populația despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian,  pe teritoriul din apropierea graniței cu Ucraina, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.. 

„Menționăm încă o dată că rolul mesajului este unul de informare și prevenire a populației din zona în care acesta este transmis și trebuie tratat ca atare! 
Rugăm cetățenii să nu intre în panică, să urmeze indicațiile si sfaturile din mesajul RO-Alert, iar dacă nu se simt în siguranță ori au nevoie de ajutor și sprijin să apeleze pentru ajutor numărul unic de urgență 112. 

Facem precizarea că nu teritoriul țării noastre este vizat de atacurile Federației Ruse, iar aceste mesaje sunt transmise pentru a informa populația cu privire la faptul ca există posibilitatea ca pe teritoriul României să cadă obiecte provenite în urma distrugerii unor aparate de zbor fără pilot”, precizează sursa citată. 


Aceasta este al doilea mesaj de informare transmis populației din zona de Nord a județului Tulcea în 24 de ore.

Nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgență, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Pompierii ISU Dobrogea – Eroii din spatele intervenției de urgență de la Corbu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii