Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Nici stațiunea Venus nu a scăpat de furia naturii. Vacanță cu peripeții pentru un turist din Alba (FOTO+VIDEO)

ro

31 Aug, 2024 12:57 420 Marime text
stațiunea Venus, foto: ZIUA de Constanța Nici stațiunea Venus din județul Constanța nu a scăpat de furia ploilor. A fost grav afectată, străzile fiind inundate, iar mașinile au rămas blocate în apă. Locuitorii și turiștii se confruntă cu dificultăți majore. 

Multe vehicule sunt inundate, iar circulația este afectată.  

Un turist din Alba a avut o vacanță cu peripeții. Mașina nu îi mai pornește si pentru a ajunge la autovehicul a trebuit să meargă prin apă. Acesta pare că este destul de optimist cu privire la situația în care se află.  

Nu mai am bateria la mașină, vin din Alba. Vom vedea. - a spus acesta. 

Un alt bărbat spune că mașinile sunt pline de apă, nu le-au putut mișca. 

E teroare! Dacă ne zicea cineva aseară că se adună apă, am fi scos mașinile, nu le lăsam aici. -, punctează acesta cu îngrijorare. 


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  
 

A fost emis Cod Portocaliu pentru zona litorală a județului Constanța


Meteorologii au emis o atenționare de tip Cod Portocaliu pentru intervalul 31 august, ora 10.00 – 01 septembrie, ora 10.00.

Fenomene vizate sunt averse torențiale, importante cantitativ, în zona litorală a județului Constanța. 
 
În zona litorală a județului Constanța vor fi averse torențiale și descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25...30 l/mp și izolat de peste 40...50 l/mp.- transmit specialiștii ANM.  


A fost emis și un Cod Galben  


Atenționarea meteo este valabilă în intervalul 31 august, ora 10.00 – 01 septembrie, ora 10.00.

Fenomene vizate sunt nstabilitate atmosferică, cantități însemnate de apă. Zone afectate sunt local în județul Constanța, zona litorală a județului Tulcea.

În intervalul menționat, local în județul Constanța și în zona litorală a județului Tulcea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu viteze în general de 50...55 km/h. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Notă: Fenomene asociate instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului) vor fi după-amiaza și seara, local în zonele montane și în sudul țării.



Citește și:

Codul Roșu pentru râurile din jumătatea de sud a judeţului Constanţa, prelungit! Avertismentul hidrologilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii