Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sectorul Containere - „regele" Vămii Agigea „Locotenenţii" din linia a doua (documente)

ro

19 Jan, 2011 02:35 6074 Marime text

Descarca document: BALANESCU_MARIAN_-_22_04_2010.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 19 Jan, 2011 20:47 bravo cecilia...tine-o tot asa...ar fi frumos sase sparga gasca aceea de lingai ai lui bogatu si teseleanu...au furat de-au rupt...nu se mai satura....deasemenea ar fi frumos sa-i aresteze...sa faca si ei porti preferabil Poarta Alba...sunt o rusine pentru Vama Romana...lacomi si hapsani..numai ei au stat la Containere...va veni DNA-ul si la ei...nu dorm linistiti....chit ca au fost chinuiti de sobolanii astia...voi reveni cu numele lor....sunt multi...oricum...cereti graficul de serviciu...semnat de catre olteanu claudiu...sluga lui bogatu...oricum felicitari cecilia...tine-o tot asa...o sa scrii un roman...
  • Mirela 19 Jan, 2011 08:47 Deci Rodica grefiera e personajul care face smecherii de doi lei cu citatiile oamenilor din gasca lui Bogatu, care duce la amanari de trei parale, dar mai grav este ca sustrage acte din dosare, chipurile judecatorii nu se prind! Le vine randul si nemernicilor de teapa Grefierei nevasta de vames in port, la Agigea, sa infunde puscaria, gata cu ilegalitatile si nemerniciile!! La temnita cu voi, hoti escroci!! Sa va vedeti copiii prin vorbitor si sa le povestiti ce smecheri va credeati pe banii contribuabililor si celor escrocati!!
  • alin 19 Jan, 2011 07:56 Lui Adrian Milea ia fost sparta casa si ia disparut 30000$ credeti ca a facut reclamatie la politie? nu, ia trecut pe pierderi colaterale.Lica Octavian este actionar la o firma ce transporta containere (binenteles prin interpusi)crede cineva ca containerul sta la rampa unde el isi controleaza camionul mai mult de un minut.Toti acesti mafioti au cel putin un milion de $ bani la saltea ca Caudiu Olteanu sau investiti cu acordul celor 4 NASI ce pazesc butoiul.