Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorogarla, la Constanta?

ro

29 Dec, 2009 03:20 3792 Marime text
ciorogarla la constanta 95615 270443
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 16 Jan, 2010 22:40 MARIUS CEZAR BOSTAN,catalogat de unele persoane (SIGUR PRIETENI DIN VCHEA GASCA DE TRAFICANTI DE DROGURI,PROXENETI SI CAMATARI) din orasul HARSOVA de Constanta ca fiind un functionar destoinic, dar oare ce atitudine are acesta in afara programului ??? se ocupa de vechile meserii ??? care sunt mult mai banoase decat cea de POLITIST LA FRONTIERA .
  • surmelis argentina pusa 12 Jan, 2010 18:43 Un traficant de droguri,camatar si proxenet ,devenit peste noapte sub-inspector si SEF al POLITIEI DE FRONTIERA HARSOVA,in persoana lui MARIUS CEZAR BOSTAN din orasul HARSOVA de Constanta ,inca de pe timpul domniei primarului liberal IONEL CHIRITA ,ridica multe semne de intrebare la nivelul CREDIBILITATII functionarii POLITIEI harsovene. In prezent MARIUS CEZAR BOSTAN asociat cu un fost politist venit din tara , stabilit in orasul Harsova ,au infiintat O SOCIETATE DE PAZA SI GARDA pe teritoriul acestuia. TRECUTUL MURDAR al lui MARIUS BOSTAN si TRECUTUL "INVIZIBIL" al asociatului acestuia ,ridica alte semne mari de intrebare.SUSPICIUNILE SUNT JUSTIFICATE ,iar cei direct implicati trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia. Cei implicati si considerati cu "musca pe caciula " sunt rugati sa renunte de buna voie la POSTURILE pe care le ocupa ABUZIV. Multumesc anticipat pentru intelegere! Nu trebuie trecut cu vederea nici pe IONEL CHIRITA ,care in calitatea de fost primar liberal l-a sustinut pe MARIUS BOSTAN sa obtina functia de politist devenit ,apoi, sef al POLITIEI DE FRONTIERA HARSOVA.
  • gabi 29 Dec, 2009 22:35 colidiuc a dat-o pe ocolite pentru ca habar nu are nimic din ce se intampla in politie, este un parvenit care este sustinut de mazare