Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare a mintit! (video)

ro

22 Aug, 2009 02:35 3978 Marime text
mazare a mintit video 94764 261010
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 23 Aug, 2009 09:19 TELEVIZIUNEA si MASS-MEDIA scrisa, sunt doua "arme" cu doua taisuri.
  • surmelis argentina pusa 22 Aug, 2009 11:03 Cred ca si orasul Harsova de Constanta are nevoie de un ZIAR (online) ,platit din bugtul primariei. Deocamdata,primaria HARSOVA de Constanta , vrea sa plateasca salariile medicilor care doresc sa lucreze in Centrul MEDICO-SOCIAL, dar de ce nu vrea sa plateasca cadrele scolare dintr-un CAMIN DE COPII SCOLARI ,clasele 1-4-8, ca sprijin pentru copii care sunt LASATI SINGURI IN CASA de catre parintii sau persoanele care-i ingrijesc ,cat timp sunt opt ore la serviciu ?
  • andrew 22 Aug, 2009 09:19 Nimic de scandalul Basescu? asta spune multe despre profesionalismul echidistant. Morala: Ziua este un ziar aservit politic PD-L-ului si lui Basescu, nu trebuie sa afisati acest mesaj, de fapt sunt sigur ca nu o veti face, ghi, ghi, ghi.
  • ucseer 22 Aug, 2009 08:53 Nu va faceti griji ca Telegraf-TV Neptun, daca va fi nevoie, va fi subventionat in totalitate de Primarie, prin vointa Consiliului Local, adica a "Cooperativei Mazare" si totul va fi legal. Va deveni de utilitate publica. Mai mult, este posibil sa fie interzisa, tot prin votul Cooperativei, functionarea sau difuzarea pe teritoriul judetului, a altor mijloace de informare.
  • surmelis argentina pusa 22 Aug, 2009 07:54 Cine s-a plans ca a primit bani putini,d-l TUDOR NADRAG, primarul orasului Harsova de Constanta ? Cel care impreuna cu fostul primar liberal ,d-l IONEL CHIRITA au lasat o "gaura" de 300 de miliarde de lei vechi in bugetul primariei orasului Harsova de Constanta ? In prezent este invinuit si d-l TUDOR NADRAG de complicitate la faptele comise de d-l IONEL CHIRITA, deoarece actualul primar se eschiveaza de a-l da in judecata pe fostul primar ,pentru recuperarea sumei lipsa si dobanzile aferente acesteia. E de inteles de ce CJC nu mai are curaj sa aloce sume mari de bani ,deoarece acestia "dispar fara urma", iar CJC-ul este tras la raspundere.