Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Si pro si contra Mazare Il impinge cineva pe Banias sa se lege de Radu Stefan Mazare?

ro

25 May, 2010 03:14 3262 Marime text
si pro si contra mazare il impinge cineva pe banias sa se lege de radu stefan mazare 39463 286407
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cititor 25 May, 2010 11:17 Adevarul e ca Banias are dreptate: nu mai are mazare timp de Constanta...de ce nu ne lasa oare? Sa se duca in Brazilia, doar dus...sa ii salveze pe brazilieni, ca pe noi ne-a bagat adanc in c...ati mai fost in zona peninsula? nici sa nu va duceti, ca e ca in transee.
  • Ochi de soim. 25 May, 2010 10:01 Sigur,daca nu este "impins",macar este "obligat" sa se distanteze,macar asa ,de ochii...presei.Tot anul trecut,plin de nazbatiile,care mai de care mai desucheate ale primarului,domnul senator,presedinte interimar de PDL,nu a schitat nici cel mai nesemnificativ gest de polemica politica,in timp ce Mazare se destrabala,cu pistoale,masini de epoca,uniforme hitleriste,interzicerea Zilei de Constanta de la publicare,etc.,etc.,etc.Cu toate ca,in nenumarate randuri,a fost "ajutat" de unii din colegii de partid,sa vada ce se intampla in jurul sau,in Constanta si sa reactioneze intr-un fel sau altul,in mass-media sau cum credea el de cuviinta,nici gand ! Acum,asa cum frica pazeste bostanaria,reactiile domniei-sale incep sa se manifeste,iar speranta ,in aceste vremuri de rastriste si jale isi iteste capul chilug...Cred ca,mai mult ca niciodata,daca Mazare MAI VREA ODATA,va deveni,cu ajutorul PSD-ului catalizat de politica dezastruoasa a PDL-ului,va deveni ULTIMA SPERANTA A CONSTANTENILOR !Si nu glumesc! Criza si masurile de genocid social-economic ce astern berna si bat la geamurile constantenilor,ii vor impinge pe acestia spre nostalgia zilelor glorioase cand primarul le aducea brazilience in Mamaia,le umplea sacosele cu pui costelivi si ulei ranced,iar babele il aruncau in al 9 lea cer. Nu cred ca atacul la adresa lui Mazare este o solutie pt. discreditarea acestuia ! Efectul va fi exact invers,din victima,Stefan cel Mazare va deveni unul din salvatorii romanilor !Lipsa de credibilitate si saracia conceptuala a proiectelor politice ( care proiecte ???!),ii imping pe politicienii nostri la iesiri mediatice care de fapt,indirect,le aduc prejudicii,atat lor,cat si partidelor ale caror interese le reprezinta.Altfel ar suna o stire de presa in care ,CINEVA din zona puterii,sa se distanteze de politica genocidului care se va aplica maine poimaine si sa propuna masuri concrete re reintrare in normalitate.Apropo,cum de ,peste noapte, am ajuns de pe Pamant,direct in Iad,fara a mai trece prin Purgatoriu ? Ne poate raspunde domnul senator sau altcineva de langa dansul ?
  • moi 25 May, 2010 07:21 Il impinge frica ca nu va mai fi presedinte. asta il impinge. si crede ca cu declaratii rasuflate il mai crede cineva. e un mincinos si un prefacut.