Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti se da mare „Geoana, prizonierul lui Constantinescu"

ro

05 Sep, 2009 03:24 1736 Marime text
hasotti se da mare geoana prizonierul lui constantinescu 41654 261875
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 05 Sep, 2009 20:15 D=l Hasotii, nu este un om prost.Este un om care a fost inselat de aparente. Si liberalii au oamenii lor buni ,dar sunt tinuti in umbra de cei AVARI DE PUTERE POLITICA.
  • lili 05 Sep, 2009 08:42 CINE-L MAI IA IN SEAMA PE LATRATORUL PROST HASOTI?E UN BOU AROGANT CARE SI-A STRANS AVERE PUPAND LA TIMP SI PE LA SPATE LICURICII DIN POLITICA ACEST IMBECIL N-A FACUT NICIODATA NIMIC PENTRU NICI UN CONSTANTEAN CRETINUL DOAR A IMPARTIT ACOLITILOR SI NU GRATIS FUNCTII IN DECONCENTRATE HUOOOOOO IDIOTULE
  • simona 05 Sep, 2009 07:18 Hasotii , nenorocitule. inca nu ai bagat capul in nisip sa nu te mai vedem si sa nu mai auzim de tine !nemernicule !!!!!
  • surmelis argentina pusa 05 Sep, 2009 04:25 Liberalii intotdeauna au fost FURIOSI si PERICULOSI. Retragerea de la guvernare a PSD-ului ,dovedea "coalitia" cu PNL-ul. De ce sa-l voteze cineva pe Crin Antonescu ?,care din start nu are sanse de reusita ,chiar din cauza numelui pe care-l poarta de ANTONESCU care ne duce cu gandul la TRADAREA unui roman numit : GENERALUL ANTONESCU . D-l Hasotti este "prizonierul" unui interlop cu fadza de om politic PNL-ist. Aveti mare grija ,d-le Hasotti, ca interlopul de care vorbesc s-a transformat ,impreuna cu intreaga lui "familie regala" ,intr-un cuib de "hiene flamande de putere". Ma refer la d-l IONEL CHIRITA ,care mi-a deschis si modificat scrisoarea din data de 08-05-2008, adresata d-lui Traian Basescu. Pentru acest fapt cert si a celor care s-au intamplat si se intampla in continuare ,d-l IONEL CHIRITA si sotia acestuia care-l impinge spre politica liberala, nu au nici o scuza ,atat in fadza mea sau a legii. Sunteti in continuare sustinatorul unei familii "hamesite " de putere politica , o sa fiti si d-vs trasi dupa ei in primirea pedepselor de care se fac vinovati.