Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Basescu „Va chem sa dam lovitura sistemului ticalosit" (galerie foto)

ro

02 Nov, 2009 02:02 1900 Marime text
traian basescuva chem sa dam lovitura sistemului ticalosit galerie foto 49087 265705
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Nov, 2009 16:52 TRAIAN BASESCU nu a guvernat Romania de unul singur. Romania a avut un GUVERN LIBERAL condus de TARICEANU. Ce a facut Tariceanu ? L-a inzestrat pe IONEL CHIRITA ,fostul primar liberal al orasului Harsova de Constanta cu 300 de miliarde lei vechi,din bugetul Romaniei. Ce a facut acest primar liberal cu banii ? A inceput sa faca un AZIL DE BATRANI ,UN CENTRU DE CONSILIERE PERSOANE ABUZATE ,O GRADINITA DE COPII si le-a lasat neterminate invocand ca s-au terminat banii. Ce-a facut cu BANII ?,nici pana astazi nu s-a aflat ,deoarece in aceasta afacere este implicat si actualul primar al orasului care este PSD-ist.Ca sa se afle cum au disparut BANII ,trebuie ca POLITIA sa se AUTOSESIZEZE, ceeace nu se va intampla niciodata.
  • joe 02 Nov, 2009 12:27 Tataie asta nu are de gand sa moara?
  • capraru bogdan 02 Nov, 2009 11:50 ne-ai mai chemat si acum 5 ani la vot si tot asa ne-ai dus cu zahareleul si ne-ai promis tot ce am vrut sa auzim : salarii mai mari , taxe mai mici , eradicarea coruptiei , sistem sanitar mai bun , justitie corecta , autostrazi . ce ai facut din astea ? aaaaa nimic . atunci asat vei primi de la noi NIMIC exacat cum esti si tu un OM DE NIMIC si un MINICINOS . ne-ai convins ca esti ahtiat dupa putere si vrei sa conduci tu tot , ne-am mai convins ca singurul lucru la care te pricepi este scandalul . votul nostru e mult prea pretios sa il dam pe mana unui netrebnic , asa ca lasa promisiunile mincinoase si du-te acasa in 2009 romani nu mai cad in capcana ta .
  • angela 02 Nov, 2009 11:45 ar trebui sa ii fie rusine, dar se pare ca nu cunoaste acest termen! tocmai el care a dat nastere acestui sistem ticalosit are nesimtirea de a spune :„Va chem sa dam lovitura sistemului ticalosit"! adica ce inseamna asta : "vreau sa dau lovitura propriului meu sistem"?!
  • Rozicrucianul 02 Nov, 2009 10:11 Incep sa ma plictisesc de aceste figuri dezagreabile a politicienilor malaieti.care nu suntaltceva decit rezultatulunei societati improvizate M-am plictisit de pamblicariicare fac mult zgomot pentru a-si ascunde putinatatea mintii.M-am plictisit de promisiunea introducerii unorcriterii mai severe pentru judecarea si promovarea valorilor.M-am plictisit sa ma tot uit la cortina ipocriziei si a cinismului oficial dupa care se scund musuroaie de uriciuni.M-am plictisit sa tot astept vremea premenirii si a curateniei in acest crepuscul al nulitatilor si al lamuritorilor care nu sunt concreti.Numai vreau sa traiesc din sloganuri si din propaganda imprumutata din cele patru puncte cardinale.Sunt ingrijorat de inghesuiala conului de umbra si a dezechilibrului in care se afla Romania.....Amicul Vasile imi da replica...Si ce daca ?
  • GEO 02 Nov, 2009 09:56 Eu sunt de acord cu Basescu. Hai sa "dam o lovitura sistemului ticalosit", incepind cu el. Oare nu el a fost presedintele Romaniei pina acum? Nu el a falsificat rezultatele alegerilor din 2004? „Ştiu că încă nu trăiţi bine"--- in timp ce el stie noi o simtim pe pielea noastra. Problema este ca traim mai prost si avem perspectiva sa traim si mai prost. Pentru Basescu modernizarea Romaniei inseamna " parlament unicameral". Referendumul este initiat de el si va fi un mare "fisss". Lumea este prea satula de declaratiile politicienilor ca sa se prezinte la vot. In aceste conditii referendumul va fi o cheltuiala inutila initiata de Basescu pentru a cistiga in alegeri.„Coloana mea e la fel de dreaptă ca în 2004". Are dreptate. A plecat "cocosat" in 2004 si tot cocosat este si acum. Pai in 2004 cele mai multe voturi nu le-a avut PSD-ul? Cine l-a numit pe Tariceanu? Din cauza cui 3 din cei 5 ani de mandat au trecut intr-un continuu scandal? Ce au comun benerele din orasi cu adevarul? Ce a facut BASESCU pentru orasul si judetul Constanta? A venit la Constanta doar sa-si vada familia.
  • Basarab 02 Nov, 2009 09:22 De ce nu incepe lupta cu oligarhii cu Videanu?
  • utu 02 Nov, 2009 08:56 V-a spalat Basescu creierele, roboteilor!
  • Fortza BASESCU 02 Nov, 2009 00:59 Constanta te sustine, lupta cu ei, DIZOLVA-I