Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harsova va avea peste 300 de locuinte noi in 2010

ro

08 May, 2009 01:29 5776 Marime text
harsova va avea peste 300 de locuinte noi in 2010 254503
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 12 Feb, 2010 17:07 Orasul HARSOVA de Constanta este plin de pomi fructiferi in curtile oamenilor ,plin de pomi vis-a-vi,peste Dunare si se mai doreste impadurirea a inca 200 de ha ??? De ce ??? UNDE??? Escrocheriile facute de fostul primar liberal,IONEL CHIRITA,sunt continuate de ALIATUL ,TUDOR NADRAG din PSD.ha! ha! ha!
  • un locuitor 04 Dec, 2009 17:38 daca tot il lautadati pe domnul Chirita spuneti ca el punea metru patrat de pavele cu 1 milion 300 (lei vechi) si domnul Nadrag cu 360(lei vechi) spuneti de blocurile care se construiesc acum si cele construtie pe vremea lui chirita spuneti de fondurile pe care le`a primit primaria Harsova de cand este domnu Nadrag si ce buget a lasat domnul Chirita a da era 0 nici bani de salarii nu mai erau dar el si vicele si`au facut prime de 1 miliard (lei vechi) de ce nu ziceti ca domnul Nadrag a schimbat canalizarea si insfarsit am si eu pe strada asta nu ziceti dc nu ziceti de biserica de la Vadoi ce pret a costat si ce pret a fost echivalata real in urma expertizei a da stai asa domnul Chirita fura si va era voua bn dc nu ziceti de cei 2 investitori straini care au vrut sa faca 1 statie eoliana si fabrica aceea de plastic dc nu ziceti si dc nu au ramas la noi si s`au dus la 30 de km a da li s`a cerut spaga de 1 mil de euro a da era mai bn atunci era al nabii de bn as putea sa continui o lista interminabila care le`as putea si justifica dar pt cn posteaza 2 prosti si vi se pare ca sunteti mari destepti o ducem rau ca traim in Romania si daca vreti sa o duci`ti bn trebuie sa inveta`ti sa aveti o facultate. ca sa ai un serviciu bun nu te astepta sa traiesti din ajutor social si s`o duci bn
  • alt locuitor! 09 Nov, 2009 19:27 Amandoi se lauda! De fapt asta este politica romaneasca. Lauda peste lauda! Si pe noi ne mananca paduchii! Cam asta este cu primarii nostri! Harsova are alta zestre dar nimeni nu o deve. De pe meterezele universitatilor la care au invatat primarii nostri nu se prea vede nimic. Bezna curata! Poate vor veni vremuri mai bune cu oameni pe masura!
  • un locuitor al orasului 20 May, 2009 12:20 d-le primar,aceste proiecte cu care va laudati nu sunt ale d-voastra sunt ale d-lui chirita, cum puteti sa va laudati cu proiectele altora,chiar credeti ca nu cunoastem,concret realizarile d-voastra care sunt?