Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Producătorii au făcut zeci de solicitări la Primărie A început amenajarea locurilor de parcare la Piața Brotăcei din Constanța

ro

25 Jul, 2024 16:47 478 Marime text


 
Echipele de la Confort Urban au început lucrările de amenajare a locurilor de parcare de la Piața Brotăcei din cartierul Tomis Nord.

„Este vorba despre rezolvarea unei probleme majore a pieței și anume lipsa locurilor de parcare. Agenții economici au făcut numeroase sesizări și am decis să acționez. Am mers, am stat de vorbă cu ei și le-am spus că, în calitate de consilier local, voi face toate demersurile pentru a rezolva problema.

I-am îndrumat pe toți agenții economici din piață să strângă semnături și, în data de 15.07.2024, am depus o adresă către primarul Vergil Chițac prin care, în numele lor, i-am solicitat să intervină prin societatea Confort Urban pentru a asigura buna funcționare a pieței prin înființarea de noi locuri de parcare în zonă. Astăzi, 25.07.2024, cei de la Confort Urban au început lucrările”, a transmis consilierul local USR, Mihai Ochiuleț.
 
Din 11 iulie a.c. s-au introdus noi sensuri unice pe două străzi din cartierul Tomis Nord din Constanța.

Este vorba despre străzile Adamclisi și Suceava. 

Pe strada Adamclisi, circulația rutieră este permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava a fost instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Ambele străzi vor face obiectul unui proiect de resistematizare și reorganizare.

În contextul noilor reglementări, consilierul local municipal Mihai Ochiuleț (USR)  a solicitat primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac și directorului de la Confort Urban, Stere Hira să demareze refacerea trotuarelor din perimetrul celor două străzi și să amenajeze locuri de parcare.


Despre situația reclamă de Ochiuleț, ZIUA de Constanța a scris în urmă cu câteva zile, vezi aci:


Citește și:
Sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din Tomis Nord Agenții economici și producătorii locali din Piața Brotăcei vor refacerea trotuarelor și locuri de parcare!






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii