Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început sesiunea de înscrieri pentru școlile de subofițeri ale Jandarmeriei

ro

26 Sep, 2024 11:41 293 Marime text



Jandarmi, Sursa foto: Jandarmeria Constanța

 
Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a dat startul la înscrierile pentru sesiunea de admitere din perioada octombrie – decembrie 2024 la școlile militare de subofițeri de jandarmi.
 

Cei interesați își pot depune cererile până la data de 6 octombrie 2024, a transmis Jandarmeria Constanța.

 
Pentru sesiunea din această toamnă sunt disponibile 700 de locuri: 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, județul Suceava.

Candidații trebuie să aibă cetățenia română și domiciliul în România, iar vârsta de maximum 27 de ani, împliniți în anul participării la concurs.

De asemenea, trebuie să fie absolvenți ai liceului cu diplomă de bacalaureat. Media generală la purtare să fie de cel puțin 9,00 și să nu fie în curs de urmărire penală sau de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni.

Cererea tip de înscriere, precum și după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, cu pix/stilou de culoare albastră, se semnează si se transmit, exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa resurse.umane@jandarmeriaconstanta.ro până la data de 06 octombrie 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică).

Dosarul complet trebuie depus personal, până la data de 24 octombrie 2024, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, situat pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 108 din municipiul Constanța.
 
Colegii noștri din cadrul Compartimentului Resurse Umane vă stau la dispoziție, pentru întrebări, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, la numărul de telefon 0241-618969, int. 24537.

Te așteptăm în echipa noastră!, a încheiat sursa citată.

Detalii suplimentare, cererea-tip, formularele pentru constituirea dosarului de recrutare, precum și calendarul probelor de concurs sunt disponibile la:
https://www.jandarmeriaconstanta.ro/2024/09/25/anunt-recrutare-scoli-subofiteri-2/
- www.scoaladragasani.ro;
-www.jandarmeriafalticeni.ro.



Citește și:
Vrei să devii jandarm? Jandarmeria Tulcea recrutează


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii