Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A solicitat evaluarea impactului asupra mediului Proiectul „Construire conductă de racordare la Făclia“, depus de Rompetrol Rafinare la APM Constanța

ro

14 May, 2024 10:20 507 Marime text
  • Proiectul „Construire conductă de racordare la Făclia Rompetrol Rafinare“ a fost depus la APM Constanța de Rompetrol Rafinare.
  • Investiția va fi realizată în orașul Navodari, b-dul Navodari nr. 215, nr. cadastral 101510, 101511, 101516, județul Constanța.
 
Rompetrol Rafinare a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire conductă de racordare la Făclia Rompetrol Rafinare“.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire conductă de racordare la Făclia Rompetrol Rafinare“.
 
Investiția va fi realizată în orașul Navodari, b-dul Navodari nr. 215, nr. cadastral 101510, 101511, 101516, județul Constanța. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între
   
Comentariile observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta la APM Constanța.
 
 

Despre Rompetrol Rafinare SA

 
 
Potrivit Termene.ro, Rompetrol Rafinare SA a fost înființată în anul 1991, are sediul social în Năvodari, se ocupă de fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului.
 
Pentru anul 2022, compania cu 1.074 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 23.026.777.606 lei și un profit de 666.277.159 lei.

Conform sursei citate, Rompetrol Rafinare SA este controlată de acționarii KMG International N.V., din Țările de Jos, cu 48,1136%, Statul Român reprezentat de Ministerul Energiei, cu 44,6959%, și o Listă de acționari.
 
Ca administratori apar: Batyrzhan Tergeussizov, Meshitbay Zhamilya, Mikulich Tamila, Saragea Constantin, Stănescu Nicolae Bogdan Codruț, Steriopol Bogdan-Catalin, Tohănean Adrian.
 
Rompetrol Rafinare SA este acționar în: Rompetrol Petrochemicals SRL,  Rom Oil SA, ROMPETROL Downstream SRL,  Rompetrol Quality Control SRL,  Rompetrol Logistics SRL, Rompetrol Logistics SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Rompetrol Rafinare SA anunță noi investiții pentru care a solicitat acord de mediu de la APM Constanța
 
Răspuns pozitiv de la APM Constanța: Rompetrol Rafinare SA poate transforma un cazan cu circulație naturală în cazan cu circulație forțată multiplă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii