Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident aviatic simulat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe

ro

17 Oct, 2024 18:18 372 Marime text
În data de 17 octombrie 2024, la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanța a avut loc un exercitiu comun privind interventia, căutarea şi salvarea victimelor, în cazul producerii unui accident de aviaţie. 

Potrivit reprezentanților Aeroportului internațional Mihail Kogălniceanu Constanța scopul exercitiului a fost verificarea capacității de răspuns şi a cooperării pe parcursul intervenției simultane a serviciilor profesioniste cu serviciile private pentru situaţii de urgentă şi celelalte forte ale UPU SMURD şi serviciului de ambularnă, chemate in sprijin. 

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanta a participat la exercitiu cu 2 autospeciale de stins incendii şi o ambulantă.

Printre participanții la exercițiu s-au numărat:
  • Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă „DOBROGEA " al judetului Constanţa
  • Serviciul de Ambulanţă Judetean Constanta
  • UPU SMURD Constanta

„După finalizarea exercitiului, s-a analizat timpul de răspuns şi intervernie la aeronavă, procedurile aplicate de către echipele medicale, precum şi intervernia şi cooperarea tuturor serviciilor interne ale institutiei implicate In acest proces, rezultatul fiind unul pozitiv.“ - au mai precizat reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu

Citește și: 

Regional Air Suport SRL și-a adjudecat încă un contract de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii