Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident între o trotinetă electrică și o autospecială de poliție lângă 2 Mai, județul Constanța

ro

07 Aug, 2024 17:20 171 Marime text





La data de 7 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 39, în afara localității 2 Mai, a avut loc un accident rutier. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între o trotinetă electrică și o autospecială de poliție, care se afla parcată pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului trotinetei, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Totodată, întrucât nu a putut fi testat cu aparatele etilotest și cel din dotare, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge sau a prezenței altor substanțe, spun polițiștii. 

„Conducătorul autospecialei de poliție a fost testat cu aparatele etilotest și cel din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.”, mai menționează IPJ Constanța.


Citește și
Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe strada Soveja. Șoferul ce fugise de la locul incidentului a fost depistat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii