Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii CN APM SA Constanța, convocați în ședință ordinară. Cumpărarea incintei terminalului Ferry-Boat, pe ordinea de zi

ro

21 Oct, 2024 09:48 201 Marime text
CNPAMC. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța convoacă Adunarea Generală a Acționarilor societății în ședință ordinară, în data de 19 noiembrie 2024, ora 11:00, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
 
Pe ordinea de zi se află următoarele:
1.Aprobarea de principiu pentru cumpărarea activului Incintă terminal Ferry-Boat - 29 repere, prin negociere directă.
2.Mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
Începând cu data de 16.10.2024, toate materialele informative aferente problemelor incluse pe ordinea de zi, precum şi regulile privind organizarea şi desfăşurarea adunării generale (care include procedura de vot prin reprezentant şi procedura care permite votul prin corespondenţă) vor fi disponibile la sediul companiei din Incinta Port Constanţa, Gara Maritimă şi pe website-ul companiei. Acţionarii pot obţine, la cerere, copii ale documentelor referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi.
 
Acţionarii companiei, indiferent de participaţia deţinută în capitalul social, pot pune întrebări în scris privind punctele de pe ordinea de zi. Acţionarii pot transmite astfel de întrebări şi prin e-mail cu semnătură încorporată, având ataşată sau logic asociată semnătura electronică.
 
Acţionarii înscrişi în Registrul acţionarilor la data de referinţă 12.11.2024 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.
 
Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă cu cel puţin 48 de ore înainte de adunarea generală, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM.
 
În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare A.G.A., se reprogramează şedinţa în data de 20.11.2024 ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 4385 din data de 16 octombrie 2924.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
CN APM SA Constanța alocă peste 2,3 milioane de lei unei firme din București. Ce va furniza (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii