Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de amploare, la Constanța! Șoferi scoşi din trafic și amenzi aplicate de Poliție

ro

27 Oct, 2024 12:48 328 Marime text
foto: IPJ Constanța Ieri, 26 octombrie, la Constanța, polițiștii de la Serviciul de Siguranță Rutieră, împreună cu formațiunile rutiere, au desfășurat o acțiune de mare amploare menită să combată principalele cauze ale accidentelor rutiere – viteza excesivă și neacordarea de prioritate. Activitatea s-a desfășurat pe drumurile naționale și județene principale, unde au fost instalate filtre rutiere pentru a monitoriza atent traficul și a descuraja comportamentele periculoase la volan.

Pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță, 57 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar 11 dintre aceștia au fost verificați cu dispozitive speciale pentru detectarea substanțelor psihoactive.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai formațiunilor rutiere au desfășurat o amplă acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație, respectiv viteza și neacordarea de prioritate.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale și județene, unde au fost amplasate filtre rutiere.

În cadrul activităților derulate, 57 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 11 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 237 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 116.000 de lei, 169 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea legimului legal de viteză.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 16 șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

De asemenea, au fost oprite din a circula patru vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate, fiind retrase și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate patru infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Citește și:

Știri ConstanțaAmenzi de 2.000 lei aplicate în cadrul unei acțiuni la Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii