Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Amenzi de 2.000 lei aplicate în cadrul unei acțiuni la Năvodari

ro

25 Oct, 2024 19:09 552 Marime text
Ieri, 24 octombrie, Poliția Orașului Năvodari a organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și consumului de substanțe interzise, cu scopul de a menține ordinea publică și siguranța cetățenilor. În urma acțiunii, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, însumând aproximativ 2.000 de lei. Totodată, a fost identificată o infracțiune rutieră. În jurul orei 09:40, a fost depistat un bărbat de 42 de ani conducând un autoturism pe strada Constanței, fără a avea permis de conducere. Cercetările în acest caz continuă.

În aceeași zi, Poliția Transporturi Feroviare Constanța a desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor de componente feroviare. Au fost verificate 60 de persoane și aplicate 12 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 5.180 de lei.

La Mangalia, polițiștii de la Transporturi Navale au verificat securitatea mai multor obiective și au aplicat o amendă de 100 de lei în urma neregulilor constatate.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenire a faptelor antisociale și a consumului de substanțe interzise, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

În timpul acțiunii, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Astfel, în jurul orei 09.40, polițiștii au depistat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, continuă cercetările.



La data de 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Constanța au acționat pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de componente de la infrastructura feroviară, în zona căilor ferate din Constanța.

Astfel, polițiștii au legitimat 60 de persoane și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.180 lei.


La data de 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Mangalia Sud au desfășurat o acțiune privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, la sediile sociale de pe raza de competență.

Polițiștii au controlat cinci obiective, iar în urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare totală de 100 de lei.



Citește și:

Știri ConstanțaIntervenții ISU Dobrogea, blocate de șoferi. Amenzi la Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii