Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea Blocada la Mangalia. Au fost aplicate mai multe amenzi! Doi șoferi au rămas fără permis

ro

31 Jul, 2024 15:39 175 Marime text
Foto CU ROL ILUSTRATIV: ZIUA de ConstanțaÎn noaptea de 30 spre 31 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au desfășurat activități, în sistem integrat, în cadrul Acțiunii Blocada.

Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat în municipiul Mangalia, comunele 23 August, Pecineaga, Tuzla, Albești, precum și în stațiunea Saturn, având ca scop menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise. 

„În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 39 de persoane și au fost verificate 26 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, doi șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.


De asemenea, au fost oprite din a circula două de vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate. 

Citește și: 

Scandal pe aleea Litoral din Costineșți. Iată unde poate duce comerțul ilicit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii