Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Scandal pe aleea Litoral din Costineșți. Iată unde poate duce comerțul ilicit

ro

20 Jul, 2024 13:25 256 Marime text
Ieri, 19 iulie 2024, polițiștii din Mangalia, împreună cu polițiști locali, au desfășurat acțiunea "Blocada" în stațiunea Costinești, având ca scop menținerea ordinii publice, prevenirea traficului și consumului de droguri, și combaterea comerțului ilicit.

În timpul acțiunii, în jurul orei 20.30, pe aleea Litoral, un bărbat care comercializa bunuri fără autorizație a fost identificat. La solicitarea de a se legitima, acesta a provocat scandal, fiind imobilizat și condus la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991.


Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind un bărbat ce ar fi fost imobilizat în stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 19 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat acțiunea Blocada, având ca scop menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea traficului și a consumului de droguri și combaterea comerțului ilicit. La acțiune au participat și polițiști locali.

În cadrul activităților derulate, în jurul orei 20.30, polițiștii au identificat, pe aleea Litoral, un bărbat care ar fi comercializat bunuri fără a avea autorizație. 

La solicitarea polițiștilor de a prezenta documentele și de a se legitima, bărbatul ar fi provocat scandal, fiind imobilizat și condus la sediu.

Ulterior, a fost sancționat contravențional în baza Legii 61/1991.


Citește și:

Știri ConstanțaHoria Constantinescu anunță primul subiect de podcast! Iată despre ce este vorba (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii