Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. S-a lăsat cu amenzi!

ro

11 Aug, 2024 13:19 206 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

La data de 9 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și a traficului și consumului de droguri sau substanțe interzise, transmite un comuniicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea s-a desfășurat în proximitatea gării, dar și în zonele CET și KM 4-5 din municipiul Constanța.

În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 60 de persoane și au fost verificați 5 agenți de pază.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea supendării trei permise de conducere.

La data de 9 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 16.500 de lei, pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum și nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. 

La data de 9 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, au fost legitimate 35 de persoane și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.800 de lei.

De asemenea, au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Mai multe evenimente rutiere, constatate de polițiști în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii