Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. S-au aplicat amenzi!

ro

09 Aug, 2024 16:33 116 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

La data de 8 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de droguri, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. 

De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 8 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectări prevederilor Legii 333/2003, combaterea comerțului ilicit și a furturilor de pe plajă, dar și a traficului și consumului de droguri. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 22.000 lei. 

La data de 8 august 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării dispozițiilor legale privind operațiunile cu deșeuri.

În urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 30.000 lei, unei societăți comerciale având ca obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor, care nu deținea autorizație de mediu pentru desfășurarea acestei activități. 

La data de 8 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.300 lei, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constatări ale polițiștilor din județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii