Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constatări ale polițiștilor din județul Constanța

ro

09 Aug, 2024 15:55 158 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • În toate cazurile, cercetările sunt continuate de polițiști.
     
La data de 8 august 2024, în jurul orei 09.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 54 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Silozului fiind sub influența băuturilor alcoolice, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 8 august 2024, în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați  cu privire la faptul că, pe strada Emil Palade, a avut loc un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două  autoturisme, conduse de doi bărbați, de 63, respectiv 42 de ani.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul ambilor conducători auto.

De asemenea, cei doi au fost testați cu aparatul din doatare, iar în cazul bărbatului de 42 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 8 august 2024, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția de Poliție Port au fost sesizați  cu privire la faptul că, în zona Șantierului Naval Port, a avut loc un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat ar fi condus un autoturism și ar fi intrat în coliziune cu un gard.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării o cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 8 august 2024, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi condus un utilaj agricol pe strada Independenței fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că utilajul agricol nu este înregistrat. 

La data de 9 august 2024, în jurul orei 08.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia- Biroul de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre DN 22C și DC 87, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani și un moped condus de un bărbat de 36 de ani.

Conducătorul mopedului a fost ușor rănit. 

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 9 august 2024, în jurul orei 08.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirgiol au identificat un bărbat, de 21 de ani, care ar fi condus autoturism pe strada Plantelor având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturusimul ar avea numere de înmatriculare false.  

În toate cazurile, cercetările sunt continuate de polițiști, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constanța: Activități preventive desfășurate de polițiști pe plajă (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii