Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din județul Constanța. S-a lăsat cu amenzi!

ro

21 Sep, 2024 18:20 619 Marime text
Mașini de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ.
     
Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ.

În perioada 20 - 21 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în orașul Murfatlar și comuna Valu lui Traian, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 13.000 de lei. 

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 20 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei. 

În noaptea de 20 spre 21 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea traficului și consumului de droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere. 

În noaptea de 20 spre 21 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea prostituției și proxenetismului, precum și a traficului și consumului de droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.500 de lei, a încheiat sursa citată.




Citește și:
IPJ Tulcea: Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu. Mai multe persoane au ajuns la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii