Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 08 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. În stațiuni- activități pentru prevenirea comerțului ilicit pe plajă

ro

07 Aug, 2024 21:55 226 Marime text





La data de 5 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea comerțului ilicit pe plajă, potrivit IPJ Constanța. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei. 

În perioada 5-6 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea comerțului ilicit pe plajă, menținerea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea consumului și traficului de droguri.  
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 22. 000 de lei. 

Totodată, la data de 5 august a.c., polițiști din cadrul Municipiului Mangalia – Secția 1 Poliție Neptun au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de aproximativ 1.000 de lei. 
Totodată, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, în jurul orei 19.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 45 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În perioada 5-6 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea traficului și consumului de droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.500 de lei. 
Totodată, au fost reținute în vederea supendării două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 6 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea comerțului ilicit.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei. 

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Citește și
IPJ ConstanțaAcțiunea Blocada în Vama Veche, 2 Mai și Limanu. A curs cu amenzi și permise reținute
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii