Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Acțiunea Blocada în Vama Veche, 2 Mai și Limanu. A curs cu amenzi și permise reținute

ro

07 Aug, 2024 20:53 179 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța






 
  • În perioada 5-6 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de substanțe interzise.
 
Acțiunea s-a desfășurat în localitățile Vama Veche, 2 Mai și Limanu.
 
În cadrul activităților derulate au fost legitimate 134 de persoane și au fost verificate 50 de vehicule, conform IPJ Constanța.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.
 

„Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, doi șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere”, spun polițiștii.

 
Totodată,  la data de 5 august a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii au identificat un bărbat, de 56 de ani, care ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în comuna Limanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, mai menționează IPJ Constanța.
 
La data de 6 august a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 37 de ani, care ar fi condus un autoturism în stațiunea Vama Veche fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 august a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 48 de ani, care ar fi condus un autoturism în stațiunea Vama Veche fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentelor.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
 
 
 
Citește și
 Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe strada Soveja. Șoferul ce fugise de la locul incidentului a fost depistat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii