Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de amploare ale poliției și jandarmeriei în Constanța. Sancțiuni de peste 39.000 de lei aplicate

ro

27 Oct, 2024 16:52 283 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Pe 26 octombrie 2024, polițiștii din mai multe orașe din județul Constanța au desfășurat acțiuni coordonate în cadrul operațiunii „Blocada”, menite să asigure ordinea și siguranța publică. 

Pe 26 octombrie 2024, polițiștii din mai multe orașe din județul Constanța au desfășurat acțiuni coordonate în cadrul operațiunii „Blocada”, menite să asigure ordinea și siguranța publică. Aceste acțiuni au dus la aplicarea a zeci de sancțiuni contravenționale, însumând peste 39.000 de lei, precum și la retragerea unor permise de conducere și certificate de înmatriculare. Colaborarea dintre poliție și jandarmerie a fost esențială în identificarea neregulilor și menținerea unui climat de siguranță în comunitate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 26 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au desfășurat activități, în cadrul acțiunii Blocada, pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei. 

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali. 

La data de 26 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei. 

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 26 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 22.000 de lei. 

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării două permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.




Citește și:
Accidente și conducători sub influența alcoolului. Poliția Constanța desfășoară acțiuni de control
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii