Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații grave O profesoară de religie de la Școala nr. 8 din Constanța ar fi dispărut cu o sumă uriașă de bani - Urma să plece cu elevii într-o tabără!

ro

15 Oct, 2024 09:48 1053 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Ileana Munteanu, profesor de religie, a plecat cu banii de tabără ai copiilor de la Școala nr. 8 din Constanța, acuză păriții.
  • Sunt foarte mulți părinți în această situație, care își așteaptă suma de 1.760 lei de elev, după ce tabăra a fost amânată.
  • Doamna Ileana Munteanu este de negăsit.

Părinții de la Școala Gimnaziala nr. 8 din Constanța aduc acuzații grave unei profesoare care a adunat bani de la elevi pentru a merge într-o tabără de vară în județul Brașov.
 

„Sunt mămica unui copil de la Școala 8 din Constanța. Doamna profesor Ileana Munteanu, profesor de religie, a plecat cu banii de tabără ai copiilor. Nu este de găsit nicăieri doamna și fac un apel la dumneavoastră să îi dăm de cap situației. Sunt foarte mulți părinți în această situație, care își așteaptă suma de 1.760 lei de elev, după ce tabăra a fost amânată. Doamna Ileana Munteanu este de negăsit, are telefonul închis, iar de la școala ni se spune să depunem  o reclamație, deoarece doamna a strâns banii în regim propriu și nu în numele școlii“, ne-a scris o mămică.


Potrivit părinților păgubiți, în tabără ar fi urmat să plece circa 20 de copii din diferite clase.

„După ce a adunat banii, doamna profesoară ne-a zis că plecarea se amână, deoarece pensiunea unde urma să plece cu elevii ar fi fost închisă din cauza unui caz de salmonella. Ne-a anunțat că ne va da banii înapoi. Ulterior, ne-a cerut un număr de cont bancar și ne-a transmis că va vira banii prin avocat, deoarece au apărut unele probleme. Până azi nu ne-a întors banii“, ne-a povestit mămica.

 
Directorul unității școlare, prof. Costin Badea, ne-a comunicat că este la curent cu această situație și că susține părinții.

Am fost infiormați despre această situație. Doamna profesoară nu este, azi, la școală. A avut și niște concedii medicale. Noi am discutat și cu IPS Teodose, care nu este încântat de ceea face un profesor de religie. În plus, i-am îndrumat pe părinți să depună și o reclamație la poliție“, a declarat directorul Costin Badea.

Am încercat să luăm legătura cu profesoara de religie, dar are telefonul închis. I-am trimis și un mesaj în care i-am cerut un punct de vedere cu privire la acuzațiile aduse de părinți. 

Dacă profesoara acuzată ne va răspunde la solicitare, îi vom publica punctul de vedere.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Constanța: Studentul acuzat că și-a incendiat profesorul rămâne în arest preventiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii