Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Bădăruță Flori-Alexandra, fiica lăutarului Căluțu, deschide un restaurant în Hârșova (GALERIE FOTO)

ro

11 Jul, 2024 12:10 3351 Marime text

Un nou restaurant se deschide la Hârșova. Bădăruță Flori-Alexandra, fiica lăutarului Căluțu a înființat societatea JVC Events & Entertainment SRL, cu sediul social pe strada Vadului, într-un apartament. 




Pe lângă restaurant, Bădăruță Flori-Alexandra, în calitate de asociat unic și administrator, deschide alte două societăți comerciale - Jacavi Auto SRL și Jacavi Working Solutions SRL - cu același sediu social în apartamentul din strada Vadului, Hârșova. Afacerista din Hârșova își propune să închirieze autoturisme și autovehicule rutiere ușoare, iar a doua firmă să se ocupe de recrutare, pe baze temporare, a personalului.


 
Bădăruță Flori-Alexandra, afaceri din trecut

foto: Facebook/

 Bădăruță Flori-Alexandra din Hârșova a fost/este asociată și/sau administrator în firmele Ionuț Alexya Mihai SRL(2011) Hârșova (radiată),  Autobest Speed Power SRL (2017) Constanța (inactivă fiscal), Rinat Expert Builders TTT SRL  fostă IMB Builders Expert SRL (2020) Constanța (în prezent nu realizează venituri) și Dobrogea Pro Construct SRL (2019) Hârșova, unde a deținut calitatea de asociat unic și administrator în perioada octombrie 2021 - mai 2024.
 
În anul 2011, Bădăruță Flori-Alexandra a înființat societatea Ionuț Alexya Mihai SRL, cu activitate de comerț cu amănuntul și cu sediul la domiciliu, în Hârșova. Afacerea s-a închis prin dizolvarea societății în iunie 2017.


O lună mai târziu, în iulie 2017, înființează o nouă societate, Autobest Speed Power SRL, cu asociatul Bădăruță Ionuț Emanuel și vecina Voicu Naomi-Larisa. Cei trei asociați își propun să deschidă un service auto la adresa Aurel Vlaicu 52, Constanța. În prezent, societatea Autobest Speed Power SRL (2017) Constanța este inactivă fiscal.
 
La sfârșitul anului 2020, Bădăruță Flori-Alexandra din Hârșova înființează o nouă societate - IMB Builders Expert SRL - și declară lucrări de pardosire și placarea a pereților.
În septembrie 2022, cesionează integral societatea IMB Builders Expert SRL către Ali Erdal din Constanța, care decide mutarea sediului social în comuna Mihail Kogălniceanu și schimbă denumirea societății în Rinat Expert Builders TTT SRL.

În prezent, societatea are sediul social în Constanța și a declarat pierderi pentru anul 2022 și nicio activitate pentru anul 2023.
În perioada octombrie 2021 - mai 2024, Bădăruță Flori-Alexandra „împrumută“ societatea Dobrogea Pro Construct SRL (2019) de la vecinul Stoica Tudose din Hârșova.

Stoica Tudose a înființat societatea Dobrogea Pro Construct SRL în anul 2019, cu sediul la domiciliu, în Hârșova, și cu activitate de lucrări de construcții.

În octombrie 2021 (M.Of. 4424/2019), Stoica Tudose cesionează capitalul social către vecina Bădăruță Flori-Alexandra, care devenit asociat unic și administrator până în 2024.

În luna mai 2024 (M.Of. 2434/2024), Bădăruță Flori-Alexandra cesionează capitalul social la proprietarul inițial, vecinul Stoica Tudose.
 

Familia Bădăruță din Hârșova contestă justiția din Constanța
 
Familia Bădăruță din Hârșova a fost în atenția publică de cel puțin două ori cu proteste față de justiția din Constanța.

Cel mai recent caz este din martie a.c., când Mihai Bădăruță din Hârșova inițiază o petiție publică și un protest la București la Ministerul Justiției, Ministerul Familiei și Consiliul Superior al Magistraturii. Mihai Bădăruță este tată a trei copii minori și se judecă pentru custodia acestora cu mama copiilor și contestă decizii de executare.


Citește și:

Primăria Hârșova, obligată de Tribunalul Constanța să emită un certificat fiscal pentru o societate privată. Cum motivează judecătorii decizia (MOTIVARE)



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii