Afaceri Constanța Patru loturi de teren din Baza BTT Costinești vor fi închiriate prin licitație publică (DOCUMENT)
Afaceri Constanța: Patru loturi de teren din Baza BTT Costinești vor fi închiriate prin licitație publică
03 Jun, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
1370
Marime text
- Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA a fost înființată în anul 1991, adresa sediului social este în municipiul București, iar obiectul principal de activitate este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
Fiecare lot de teren din cele patru are o suprafață de 10 metri pătrați și este situat pe lotul de teren 313, identificat terenuri de Sport din Baza BTT Costinești, județul Constanța.
Prețul minim de pornire al licitației este de 3.500 de lei / lot. Prețul include și plata utilităților.
Durata închirierii este de la data semnării contractului (termen estimat - 20 iunie 2024) până la data de 4 iulie 2024 inclusiv. Anunțul de închiriere are ca termen limită de valabilitate data de 6 iulie 2024, ora 13.00, atunci când se deschid ofertele. Criteriul de selecție este prețul cel mai mare ofertat. Rezultatele vor fi comunicate pe 7 iunie 2024.
Oferta va fi comunicată personal în plic sigilat, la sediul în Bucuresti, Calea Victoriei, nr.155, bloc D1, sc.6, etaj 12, sector 1 sau prin poștă / servicii de curierat, până cel târziu la data de 6 iunie 2024, ora 13.00.
Ofertele care depășesc termenul vor fi descalificate. Pe partea exterioară a plicului vor fi înscrise denumirea ofertantului și lotul de teren pentru care se ofertează, de exemplu – „pentru lotul de teren X (1-4) în suprafață de 10 mp“.
Plicul va conține atât oferta financiară, cât și documentele solicitate pentru ca oferta să fie eligibilă.
Toate persoanele interesate să participe la licitație vor depune:
a) Pentru persoane juridice:
- informaţii generale despre ofertant: denumire, sediu, cont, email, fax, telefon, reprezentant legal;
- certificatul de înmatriculare la Registrul Comerţului - copie certificată conform cu originalul;
- certificatul de înregistrare în Registrul persoanelor juridice (în cazul persoanelor juridice constituite potrivit OG nr.26/2000) – copie certificată conform cu originalul;
- codul fiscal (in cazul persoanelor juridice constituite potrivit OG nr.26/2000) - copie certificata conform cu originalul ;
- statutul şi Actul constitutiv - copie certificată conform cu originalul;
- declaratie pe propria răspundere data de administrator/actionar că nu se află în litigiu cu BTT SA;
- cifra de afaceri;
- bilanțul la 31.12.2023 -împreună cu recipisa de depunere la ANAF– copie certificată conform cu originalul;
- împuternicire pentru reprezentarea persoanei juridice la licitație (dacă este cazul);
- oferta.
b) Pentru persoane fizice autorizate:
- informaţii generale despre ofertant: denumire, sediu, cont, email, fax, telefon, reprezentant legal;
- actul de identitate al titularului PFA - copie;
- certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului - copie certificată conform cu originalul;
- cazier fiscal - original - eliberat cu maximum 30 de zile înainte;
- declarație pe propria răspundere că nu se află în litigiu cu titularul dreptului de proprietate;
- cifra de afaceri și experiența în activități private;
- bilanțul contabil la data de 31.12.2023 - împreună cu recipisa de depunere la ANAF- copie certificată conform cu originalul;
- împuternicire notarială pentru reprezentarea titularului PFA la licitație (dacă este cazul);
- oferta.
Poate fi exclus din procedură, respectiv nu este eligibil, participantul care se află în una din următoarele situații:
a) este în stare de faliment ori lichidare, activitățile sale comercializare sunt suspendate ori este într-o situație similară cu cele metionate anterior, reglementată prin lege ;
b) face obiectul unei proceduri legale pentru declararea sa in una dintre situatiile prevazute la lit.a);
c) oferta a fost depusa dupa data si ora limita de depunere sau la o alta adresa decat cea stabilita in anuntul de participare;
d) un document care este necesar potrivit documentației de închiriere, lipsește din plic sau se situează în afara perioadei sale de valabilitate.
Mențiuni pentru ofertanți:
Valorificarea imobilului prin închiriere sezonieră vizează activități de comercializare produse tip fast food, produse alimentare, activități de comerț, activități de recreere, alte activități care nu contravin ordinii publice și bunelor moravuri. Categoria de produse excluse de la comercializare sunt băuturile alcoolice și produsele de tutun. Toate autorizațiile/avizele de funcționare cad în sarcina chiriașului.
Despre Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA
Potrivit Recom, platformă consultată luni, 3 iunie 2024, Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA a fost înființată în anul 1991, adresa sediului social este în municipiul București, iar obiectul principal de activitate este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
Pachetul de acțiuni în Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA este deținut de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse (cota de participare la beneficii și pierderi 87,9236%), SIF Transilvania (10,6438%), Listă Acționari Juridici (0,85462%) și Listă Acționari Persoane Fizice - doi acționari (0,57805%).
Persoane împuternicite: Adrian Iacob (calitate - administrator, funcție - membru în Consiliul de Administrație, puteri - provizoriu), Ana Maria Bud (calitate - administrator, puteri - administrator provizoriu), Eugen Burcea (calitate - administrator, puteri - administrator provizoriu), Ionel Ciobanu (calitate - administrator, funcție - membru în Consiliul de Administrație, puteri - administrator provizoriu), Laurențiu - Alin Crîmu (calitate - administrator), Adrian Iacob (calitate - director, funcție - director general, puteri - provizoriu), Ionuț - Alexandru Bolintineanu (calitate - administrator, funcție - director general, puteri - provizoriu).
În 2022, Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA a avut o cifră de afaceri netă de 4.683.729 lei, un profit net de 850.147 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 20.
Platforma termene.ro informează că Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA are două contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP din perioada 2007 până în prezent (data ultimei actualizări - 2 iunie 2024).
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Citește și:
Imobiliare Constanța
Mai multe vile turistice, ridicate la Costinești de BTT SA, prin Sunny Lagoon SRL
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii