Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAT Voucherele de vacanță pot fi utilizate și pentru rezervări online în perioada de valabilitate

ro

03 Oct, 2024 21:38 182 Marime text
Vouceher vacanță, Sursa foto: Facebook/ ANAT





Voucherele de vacanță s-au impus în ultimii 15 ani ca unul dintre cele mai apreciate și dorite beneficii de către angajați în completarea salariului și ca un instrument esențial în dezvoltarea turismului românesc. În contextul în care ne îndreptăm spre finalul anului, Agenția Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) reamintește tuturor beneficiarilor opțiunile pe care le au pentru a utiliza voucherele de vacanță, inclusiv în situația în care se apropie de data limită de valabilitate.

Agențiile de turism au pregătite oferte speciale pentru posesorii de vouchere de vacanță. În mod deosebit sunt apreciate vacanțele cu discount prin programul „Înscrieri timpurii”, care oferă reduceri de până la 30% din prețul standard, pentru achiziționarea din timp a biletelor, potrivit unui comunicat al ANAT.

Dacă programul „înscrieri timpurii” presupune că datele rezervării nu pot fi modificate, există si categoria rezervărilor „flexibile”, care permit atât modificarea datei sejurului, cât și destinația aleasă sau hotelurile, numai în interiorul României.

În plus, penru că începând cu februarie 2022, acestea sunt emise exclusiv pe card electronic, voucherele de vacanță pot fi utilizate și pentru rezervări online în perioada lor de valabilitate. 
 
 
 
Citește și
ANAT aniversează Ziua Mondială a Turismului
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii