Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații guvernului au ieșit la protest sub geamul premierului României

ro

13 May, 2024 17:38 835 Marime text







 
  • Salariaţii din aparatul de lucru al Guvernului au declanşat luni un protest spontan, considerându-se discriminaţi din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii de angajaţi din administraţia publică.

„Angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului României au declanşat şi participă la un protest spontan, azi 13.05.2024, începând cu ora 1600, intrarea B, Piaţa Victoriei, Guvernul României”, a transmis Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administrație, potrivit știripesurse.ro.

Protestul este declanşat „având în vedere numeroasele întâlniri cu reprezentanţii Guvernului României pentru soluţionarea revendicărilor salariaţilor, faptul că, în continuare, angaţaţii din Aparatul de lucru al Guvernului României sunt discriminaţi din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii de angajaţi din sectorul de activitate ,,Administraţie Publică”.

 De asemenea, decizia de a protesta a fost luată după ce ultima întâlnire desfăşurată luni, ”partea guvernamentală a refuzat să corecteze această nedreptate”.
 
 
Citește și
Delegație a BNS primită la discuții la Ministerul de Finanțe după protestul din fața Guvernului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii