Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenamente de foc, în zile caniculare, în poligonul de la Capu Midia, județul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

15 Jul, 2024 15:16 238 Marime text
Foto: Facebook/Școala de Instruire pentru Apărare AntiaerianăTerenul de instrucție din poligonul complex de trageri de la Capu Midia, județul Constanța a fost, zilele trecute, locul în care atât militarii artileriști antiaerieni din cadrul Forțelor Terestre Române, cât și cei din cadrul Forțelor Aeriene Române și-au exersat abilitățile de trăgători pe tehnica din dotare de calibre 30 și 57 mm.

Potrivit reprezentanților poligonul complex de trageri de la Capu Midia, pentru bobocii Academia Forţelor Aeriene "Henri Coandă" din Braşov", tragerea a fost un moment trăit la intensitate maximă, ei primind botezul focului după multă pregătire teoretică în sălile de curs.

"La întoarcerea de pe tun, toti eram copleșiți de mândrie, fericire și ușurare pentru că ce era mai greu trecuse. În ansamblu, experienta primei trageri a fost una pe care cu siguranță niciunul dintre noi nu o va uita, o experiență ce va rămâne în memoria noastră ca un simbol al armei din care facem parte cu mândrie", a spus student fruntaș Maria Milcu.

Citește și: 

Angajări ConstanțaUnitatea Militară 01853 Capu Midia angajează psiholog. Iată câtă experiență îți trebuie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii