Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD Acțiunile de strângere a deșeurilor din zona costieră a Deltei Dunării continuă

ro

22 Aug, 2024 15:12 168 Marime text


Sursa foto: Facebook/ ARBDD


 
  • În data de 21 august 2024, inspectorii ecologi din cadrul Serviciului Comisariat Regional Razim - Sinoe au organizat și desfășurat o acțiune de ecologizare pe Cordonul Litoral, în zona plajelor Vadu, Edighiol, Periboina, din Rezervației Biosferei Delta Dunării.

În data de 21 august 2024, inspectorii ecologi din cadrul Serviciului Comisariat Regional Razim - Sinoe au organizat și desfășurat o acțiune de ecologizare pe Cordonul Litoral, în zona plajelor Vadu, Edighiol, Periboina, din Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Conform Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), au fost colectați în total 17 saci a 240 litri cu deșeuri de diferite tipuri. Au fost strânse: pet-uri, carton, plastic, sticlă, multe aduse la mal de apele Mării Negre.
 

„Deșeurile au fost transportate cu cele două autoturisme din dotarea Comisariatului la europubelele de la intrarea în localitatea Vadu, urmând a fi ridicate de către Serviciul public de salubrizare al Primăriei Corbu”, precizează reprezentanții ARBDD.

 
Citește și
Guvernatorul RBDD, Bogdan Bulete - „Mi-e greu să cred că braconajul va dispărea vreodată”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii