Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armă descoperită de polițiști în casa unui bărbat din județul Tulcea

ro

26 Sep, 2024 10:06 282 Marime text

Arma, Sursa foto: IPJ Tulcea

 
În data de 25 septembrie 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.P.J. Tulcea, cu  sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Măcin, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Carcaliu, județul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 54 de ani.
Astfel, au descoperit și indisponibilizat o armă de tir neletală cu aer comprimat și 40 de elemente de muniție neletală, deținute în mod ilegal, a precizat IPJ  Tulcea.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor.

Polițiștii recomandă tuturor persoanelor ce dețin astfel de arme și muniții sau persoanelor care au cunoștință despre deținerea unor astfel de arme și muniții să sesizeze de îndată, în vederea înlăturării pericolului existent prin deținerea și/sau folosirea acestora de către persoane neautorizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii