Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Sunt restricții de circulație pe strada Bogdan Vodă din Constanța (FOTO)

ro

04 Sep, 2024 09:37 187 Marime text

Echipele Confort Urban , Sursa foto: Primăria Constanța




Echipele Confort Urban vor interveni astăzi, 4 septembrie 2024 și mâine, 5 septembrie 2024, cu utilaje de asfaltare acarosabilului pe strada Bogdan Vodă,  tronsonul cuprins între strada Moldovei și bulevardul Mamaia, motiv pentru care circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri și joi, pe tronsoanele unde se efectuează lucrări, în intervalul orar 07:30-16:00.


În paralel, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, este stabilizat terenul în vederea pregătirii pentru asfaltare și se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.

Până la acest moment, au beneficiat de lucrări complexe de modernizare străzile Vasile Lupu, Dumbrava Roșie, Munteniei și Alexandru cel Bun. Trotuarele au fost decapate și stabilizate cu piatră, apoi reconstruite și asfaltate cu mixtură destinată traficului pietonal, a transmis Primăria Constanța.

Au fost montate borduri noi, s-au construit casete pentru spații verzi, iar carosabilul a fost recondiționat prin așternerea unui nou strat de uzură. La finalul lucrărilor au fost aplicate marcajele rutiere și au fost trasate locurile de parcare.

De asemenea, în urma lucrărilor de reamenajare a zonei carosabile, numărul locurilor de parcare a fost suplimentat.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Primăria ConstanțaConfort Urban - „Nu este uitat niciun cartier, indiferent că vorbim despre centru sau periferie” (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii