Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Un nou sens giratoriu amenajat pe DN22 Constanța-Tulcea, la ieșire din localitatea Lumina (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

30 Jun, 2024 09:17 3592 Marime text
Zilele acestea se lucrează la ieșire din localitatea Lumina, județul Constanța pe DN22 către Tulcea. În zonă este amenajat un nou sens giratoriu. 

Lucrările sunt destul de avansate, fiind amplasate și indicatoare rutiere care să îi avertizzeze pe conducătorii auto cu privire la noul sens giratoriu. 

Potrivit anunțului publicat în luna mai 2024, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA achiziționa, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, servicii de expertizare tehnică pentru amenajare sens giratoriu pe drumul național DN22 (E87) (Tulcea - Constanța) km 283+473 (zona localității Lumina, din județul Constanța), cu rol de punct de întoarcere și ponderator de trafic.

Durata contractului este de 6 luni, iar perioada de executie a contractului este de 30 zile de la data ordinului de incepere, valoarea contractului fiind de 9.980 de lei.


Citește și: 

Un nou sens giratoriu în Lumina, județul Constanța! Audit Expert Design Road SRL asigură servicii de expertizare tehnică​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii