Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atracții și bucurii pentru copii, de 1 Iunie, în municipiul Tulcea

ro

01 Jun, 2024 15:19 519 Marime text
Sursa foto: Consiliul Județean Tulcea






 
 
  • Sute de copii s-au distrat în centrul municipiului, la „Ziua Bucuriei”, eveniment organizat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, cu ocazia zilei de 1 Iunie.
 
Încă de la primele ore ale dimineții, cei mici au avut ocazia să facă poze cu mascotele preferate, cu personaje pe catalige și s-au bucurat de spectacolul de mimă.
 
De asemenea, copiii s-au pozat în oglinda magică, au fost pictați pe față, s-au bucurat de baloane modelabile, au admirat spectacolul de dresaj canin și participat la două piese de teatru interactive. Mai mult, cei mici au fost invitați la atelierele asigurate de partenerii evenimentului: Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta“ Tulcea. Așadar, copiii au fost, pe rând, pompieri, jandarmi sau polițiști și au aflat care sunt secretele acestor frumoase cariere.
 
Începând cu ora 12.00, pe scena din Piața Civică a urcat îndrăgita Anca Țurcașiu, care le-a oferit celor mici un spectaculos recital.
 
Ziua s-a încheiat cu mult așteptata spumă party, dar și cu un senzațional spectacol pirotehnic de zi, cu pudră colorată.
 
 
 
Citește și
Valul 6 de energie - partea a doua - ziua 10. 1 iunie 2024. La mulți ani tuturor copiilor mici și mari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii