Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de curățenie pentru căpitănia zonală Galați și a portului Brăila

ro

15 Jul, 2024 17:00 229 Marime text


Autoritatea Navală Română a lansat un anunț de participare pentru achiziția serviciilor de curățenie pentru sediile căpităniei zonale Galați și cea a portului Brăila.

Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată a achiziției este de 132,532.08 lei, iar societatea comercială ofertantă este CRISDEF IDEAL PREST.

De asemenea, suma se va plăti în 12 luni cu ordin de plată la Trezorerie, în 15 zile de la recepționarea e-facturii lunară.

Despre CRISDEF IDEAL PREST

Societatea a fost înființată în anul 2016, cu sediul social în Galați, strada Gheorghe Asachi și are ca principal obiect de activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor.

Asociat unic al firmei este Defta Crina-Mihaela, ce deține 100% din societatea comercială.

Potrivit termene.ro, în anul fiscal 2023, societatea comercială a raportat o cifră de afaceri in valoare de 257.444 lei, profit 65.686 lei, cu un număr mediu de 3 angajați.

CRISDEF IDEAL PREST figurează cu 33 contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum Autoritatea Navală Română, Direcția Județeană pentru Cultură Galați și Biroul Roman de Metrologie Legală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
A patra licitație cu strigare
Fiscul din Constanța nu poate scăpa de 25 de locomotive din patrimoniul CFR Marfă SA. Prețul redus cu 19% (DOCUMENT)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii