Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germania, descoperit în Portul Constanța! (FOTO)

ro

18 Sep, 2024 10:47 257 Marime text

foto: Garda de Coastă Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța un autoturism de lux, căutat de către autoritățile din Germania, pregătit pentru a fi exportat în Georgia.

În ziua de 17.09.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud, aflați în incinta unui operator portuar, au efectuat controlul asupra unui autoturism înmatriculat în Germania, condus de către un cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani. 

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania, transmite un comunicat al Gărzii de Coastă. 

foto: Garda de Coastă Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare).

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 120.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Citește și:

Garda de CoastăReținere în caz de trafic internațional de droguri. Cetățean german prins cu canabis la frontieră (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii