Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism Passat, din patrimoniul Katasia Invest SRL, scos la licitație de AJFP Constanța (DOCUMENT)

ro

08 Oct, 2024 11:19 337 Marime text
Licitatie fisc Constanta. Sursa foto - freepik.com
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea unui bun mobil din patrimoniul firmei Katasia Invest SRL.
  • Licitația va avea loc pe data de 22 octombrie, ora 13.00, la sediul din municipiul Constanța.
  • Participanții la această licitație vor putea cumpăra un autoturism Passat, fabricat în 2012, evaluat la prețul de 40.000 lei.
  • Katasia Invest SRL este deținută de Gavrilă Ghiocel Cătălin, cu 66% din capitalul social, Mavrodin Marius Florin, cu 17% din capitalul social, Ragea Mihail Adrian, cu 17% din capitalul social.
  • De administrarea afacerii de ocupă Gavrilă Ghiocel Cătălin.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea unui bun mobil din patrimoniul firmei Katasia Invest SRL.

Licitația va avea loc pe data de 22 octombrie, ora 13.00, la sediul din municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 312A, camera 406. Participanții la această licitație vor putea cumpăra un autoturism  Passat, fabricat în 2012, evaluat la prețul de 40.000 lei.

Katasia Invest automobil

Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului imobil sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.

 
Despre Katasia Invest SRL
 
Înfințată în anul 2012, firma are sediul social pe strada Călugăreni, Nr. 5, Constanța se ocupă de fabricarea bijuteriilor și articolelor similare din metale și pietre prețioase

Katasia Invest SRL este deținută de Gavrilă Ghiocel Cătălin, cu 66% din capitalul social, Mavrodin Marius Florin, cu 17% din capitalul social,  Ragea Mihail Adrian, cu  17% din capitalul social. De administrarea afacerii de ocupă Gavrilă Ghiocel Cătălin.

În anul 2023, Katasia Invest SRL a declarat o cifră de afaceri de 37.154 lei, niciun angajat, un profit de 6.230 lei și datorii de 273.776 lei.

Potrivit termene.ro, Gavrilă Ghiocel Cătălin mai deține un PFA. De asemenea,  Mavrodin Marius Florin este asociat și administrator în Almada Invest SRL Constanta, asociat unic si administrator în  Alma Horticol SRL Constanta.

a rândul său, Ragea Mihail Adrian este asociat și administrator în  Almada Invest SRL Constanța, asociat unic și administrator în  Arca Top Consult SRL Constanța și asociat și administrator   în Aidil Pan SRL Constanța.

În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite ți informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Declarații de avere: Gabriela Gavrilă -șef Serviciu Evidență Persoane din Primăria Constanța

 
Teren situat în Năvodari și deținut de Mados@Hera SRL, scos la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii