Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren situat în Năvodari și deținut de Mados@Hera SRL, scos la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

ro

22 Sep, 2024 13:57 413 Marime text
Mados@Hera - teren
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unor licitații pentru valorificarea unui buni imobil din patrimoniul firmei Mados@Hera SRL.
  • Pe data de 3 octombrie,  ora 13.30, va avea loc prima licitație pentru valorificarea a unui teren în suprafață de 500 mp, situat în Năvodari. 
  • Zaharia Ceda este asociat unic și administrator al firmei Mados@Hera SRL.
  • În prezent, terenul este parțial ocupat de construcție extratabulară, fără acte, cu regim de înălține D+P+4 etaje.
  • Construucția nu face obiectul procesuluji-verbal de secheztru și Nu face obiectul evaluării. 

Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unor licitații pentru valorificarea unui buni imobil din patrimoniul firmei Mados@Hera SRL.

Pe data de 3 octombrie,  ora 13.30, va avea loc prima licitație pentru valorificarea a unui teren în suprafață de 500 mp, situat în Năvodari.  Terenul are numărul cadastral 1427, Carte Funciară 6366 UAT Năvodari.  Licitația se va ține în municipiul Constanța,  bd Tomis nr. 312 A, et.4, camera 407.  Bunul a fost evaluat la prețul de 666.074 lei, exclusiv TVA.

În prezent, terenul este parțial ocupat de construcție extratabulară, fără acte, cu regim de înălține D+P+4 etaje. Construucția nu face obiectul procesuluji-verbal de secheztru și Nu face obiectul evaluării. 

Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.
Cei interesați în cumpărarea bunului imobil sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.


Despre Mados@Hera SRL

Înființată în anul 2014, firma are sediul social pe strada D.c. 86, Nr. 17, Ap. Camera 2, Năvodari, Județul Constanța și se desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Zaharia Ceda este asociat unic și administrator. 

În anul 2023, firma a declarat un profit de 403.797 lei, un singur salariat și datorii de 833.571 lei.

În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:


Teren, deținut de Gut Enise SRL la câteva sute de metri de Promenada Năvodari, scos la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)

Firma care a montat copertine parasolare pentru băncile de odihnă din Constanța, executată de fisc. Mai multe bunuri imobile evaluate la peste 1,8 milioane lei, scoase la mezat (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii