Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat suspectat că și-ar fi falsificat diploma de bacalaureat pentru a se putea înscrie la facultate

ro

04 Jul, 2024 16:08 190 Marime text
La data de 3 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni au reținut pentru 24 de ore, un tânăr, de 28 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.
 
Potrivit IPJ Ialomița, în perioada iunie-iulie 2024, polițiștii de investigare a criminalității economice au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 28 de ani, din comuna Grădiștea, care ar fi falsificat o diplomă de bacalaureat. Ulterior, tânărul ar fi folosit diploma pentru a se înscrie la o unitate de învățământ superior.
 

„În cursul zilei de ieri, 3 iulie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, în urma căreia au fost descoperite și ridicate documente și bunuri de interes pentru cauză.
 
Tânărul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare al inspectoratului, urmând a fi prezentat astăzi, 4 iulie, Judecătoriei Urziceni cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Citește și: 

Șpagă la universitatePercheziții în mai multe județe printre care și Constanța! Polițiști și jandarmi, aduși la audieri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii