Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbați dați în urmărire, depistați de polițiștii din Năvodari

ro

23 Aug, 2024 19:36 183 Marime text
Poliția. Foto: ZIUA de ConstanțaDoi bărbați dați în urmărire pentru a fi încarcerați au fost depistați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

De asemenea, la data de 22 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Tulcea a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Bărbatul a fost escortat și predat polițiștilor de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Citește și: 

Aliasan Irfan cere reabilitarea judecătorească! În 2015, a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce ar fi înjunghiat o persoană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii